Persbericht – Ongekend aantal bezoekers op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

‘De beurs die naar centraal Oost-Nederland verhuisde aan de A1 tussen Lochem en Rijssen om geheel Oost-Nederland te bedienen is meer dan geslaagd’, vertellen de organisatoren Margreet Heering en Johan Wolters.

Door de hoge bezoekers aantallen van dinsdag t/m donderdag, ruim 24.000, en door de tevreden standhouders heeft deze beurs op de nieuwe locatie zijn waarde bewezen. Ondanks de slechte weersverwachtingen kwamen de bezoekers in grote getale naar Rijssen om de parkeerplaatsen rondom het evenement volledig te bezetten.

 

Farm to Fork

De jonge ondernemende boeren juichen de nieuwe formule Farm to Fork toe. De formule heeft een goede start gekend en wordt in de toekomst nog breder uitgewerkt.

Het doel is boeren en consumenten dichterbij elkaar te brengen. Betere en intensievere contacten moeten leiden tot (meer) wederzijds begrip, waardering en betere prijzen.

Door de verschillende lezingen in het paviljoen werden de schakels tussen de boer en de consument uitgelicht. Daarnaast konden de bezoekers ook informatie krijgen over prijs- en productoptimalisatie.

 

Mede door de nieuwe opzet, de innovaties en de perfecte ligging is de beurs geweldig bezocht en liggen de plannen voor de volgende editie al klaar.

 

Bekijk hier de Aftermovie van de Land- en Tuinbouw Beurs 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=626Zl7seq1E&t=0s